Hmm.

Har haft en jättedålig dag idag, och tyvärr lär det inte bli bättre. Sjuk och krasslig, blir hemma från jobbet imorn. Dock har jag lyckats virka på en massa när jag suttit och tyckt synd om mig själv! (saker jag inte gjort är däremot att städa/röja och riva tapet. orkar inte) Nu vill jag dock att min iPhone 4S ska komma (min lilla stackars 3GS mår inte så värst bra efter alla gånger jag råkat tappa den) för det skulle nog göra min tillvaro lite bättre just nu.


For a Tiger



Tiger Paw Afghan







Till en väns lilla nyfödda släkting. Barnet heter Tiger, därav filtens tema. Mkt nöjd med resultatet. Känns som en tålig och ordentlig filt!

Second Blessing







Gjord till lilla Hugo, denna fantastiska lilla pojke. En riktigt stor och mysig filt blev det!

Little Child - Little Feet - Little Mind


Crocheted Baby Sneaker Booties


Shell Stitch Beanie






Angel Wings Pinafore



Virkade till min kompis och hennes lilla nyfödda. Klänningsmönstret är väldigt lättvirkat och gick med rasade hastighet!

Bundle of Joy - filt till en Vilja





Bundle of Joy - Tiramisu Baby Blanket

Virkad till min vän Limpans lilla nyfödda. Gillar verkligen detta mönster; filten känns stabil och ordentlig och är tydligen väldigt dregel- och bitvänlig.

Ny plats, nu kör vi!

Har bestämt mig för att skapa en .blogg.se-blogg som komplement till min .blogspot-blog. Är inte helt nöjd med .blogspot och hoppas trivas lite bättre här!

RSS 2.0